Ved samarbejde kan styrker udnyttes til at skabe synergi og bedre resultater

I et godt samarbejde opnår partnerne mere i fællesskab, end de ville kunne hver for sig. Elanco har fokus på at opbygge samarbejde med en lang række virksomheder og organisationer. Elanco er især interesseret i samarbejde med organisationer, der udvikler nye:

• Behandlingsmidler, der minimerer infektionssygdomme
• Lægemidler til kæledyr
• Midler til behandling af akutte og kroniske sygdomme hos kæledyr (hunde og katte)
• Teknologier til minimering af indre og ydre parasitter, der angriber husdyr og kæledyr
• Fødevaresikkerhedsteknologier

Som partner hos Elanco kan du drage fordel af vores omfattende kendskab til dyresundhedsbranchen og hele fødekæden. Via samarbejde med Elanco kan du også få hjælp i forbindelse med distributionskanaler, markedsføringsmuligheder, kvalitetskontrolsystemer, overholdelse af myndighedskrav og mange andre spørgsmål.

Elanco har et tæt samarbejde med sit moderselskab, Eli Lilly and Company, indenfor innovation for dyresundhed, forskning og fremstilling. Eli Lilly anerkender også den vigtige forbindelse mellem sult og sundhed. Elancos og Eli Lillys samlede finansielle støtte til bekæmpelse af sult nåede op på 1 million dollar i 2011.

Elanco er konstant på udkik efter nye samarbejdspartnere i hele verden, som kan være med til at realisere vores vision om et rigere liv, via bedre sundhed og velfærd for dyr, og via forbedring af sikkerheden i hele fødekæden.