Elanco bruger teknologi til at producere de fødevarer, du gerne vil have - og de fødevarer, vi alle har brug for

Jeff Simmons Portrait

Mens vi oplever usikkerheden i en af de mest udfordrende økonomiske perioder i historien, er der nogle ting, vi ved altid forbliver uændrede.  En af realiteterne er, at uanset hvem du er, eller hvor du er, har du brug for sikre, nærende og prisbillige fødevarer - hver dag.

Det er her, at Elanco kommer ind i billedet. Vores mission er, at udnytte bioteknologien til fordel for mennesker, ved fundamentalt at forandre produktion af animalsk protein og pleje af kæledyr. Den understøtter vores vision om, at mad og samvær giver et rigere liv.

Den skiftende globale situation giver os mulighed for at betjene vores kunder bedre, ved at bidrage til sikre, sunde og prisbillige fødevarer til en voksende global befolkning. I denne økonomiske situation er producenter på udkik efter metoder der sørger for, at vi alle kan få sikre og nærende fødevarer. For at det kan lade sig gøre, må vi derfor sørge for at der er rigeligt med med prisbillige fødevarer.

Vigtig valgmulighed

Derfor mener vi, at den eneste måde at sikre dette på, er ved at give forbrugerne mulighed for at vælge de fødevarer, de sætter på bordet.

Der er stadig udfordringer på dette område, men vi ved, at uden de teknologiske fremskridt i fødevareproduktionen, ville vi allerede nu kæmpe for at opfylde den aktuelle efterspørgsel. Takket være teknologien, kan det meste af verden i stedet nyde godt af et rigeligt udbud af sund mad. Disse fødevarer bliver produceret med færre ressourcer, så miljøpåvirkningen bliver mindre.

Ifølge prognoserne vil verdens befolkning være vokset til ca. 9 mia. i 2050, men der er kun en meget lille procentdel ubrugt jord til at imødekomme dette enorme behov. Det betyder, at 70 % af den forventede stigning i fødevareproduktionen skal komme fra teknologi.
 

Vi støtter forbrugernes ret til at vælge, hvordan deres mad skal produceres. Vi ved også, at langt de fleste mennesker bekymrer sig mest om, at sikre deres familie, nærende, billige og sikre fødevarer. Over hele verden er der en stigende efterspørgsel efter protein. Vi kan spille en vigtig rolle ved at hjælpe mennesker med at få opfyldt deres behov for næring - i mange tilfælde i den form af fødevarer, de foretrækker.

Behovet for teknologi

Elanco leverer produkter, der forbedrer dyrs sundhed og pleje. Samtidigt øger vi fødevaresikkerheden. Det gælder, uanset om du er i fødevarebranchen eller om du er en dyrlæge, der er med til at give kæledyr et længere og sundere liv. Vi er fokuseret på innovative og bæredygtige løsninger du kan have tillid til - det har ikke ændret sig, men vi udnytter nye teknologier til at gøre det bedre, hurtigere og mere økonomisk.

Vi har brug for teknologien nu, mere end nogensinde til at sikre nærende, prisbillige og sikre fødevarer. Mens vi gennemlever disse usikre tider, er der én ting, du kan være sikker på: Elanco vil sikre den støtte og teknologi, du har brug for til at bidrage til at brødføde verden.

Tak for dit besøg på vores websted, og tak fordi du har taget dig tid til at læse mere om Elanco.

Med venlig hilsen

Jeff

Jeff Simmons, Administrerende Direktør (CEO)