Respekt for mennesker, integritet og topkvalitet styrer vores aktiviteter

Hos Elanco danner vores værdier basis for de beslutninger, vi tager, og de aktiviteter, vi udfører, hver dag. Disse værdier har fokus på respekt for mennesker, integritet og topkvalitet.
 

Respekt for mennesker: Hos Elanco behandler vi vores kunder og partnere med værdighed og respekt uanset baggrund og status, lige fra direktøren for et multinationalt selskab til en landmand med en mindre gård, som modtager husdyr fra Heifer International. Elanco rekrutterer og fastholder en mangfoldig, højt uddannet og innovativ stab af medarbejdere. Vi søger forretningspartnere med høj integritet, som deler vores fokus på dyresundhed og fødevaresikkerhed. I fællesskab realiserer vores partnere, kunder og medarbejdere vores værdier og vores vision. De hjælper os med at gøre livet rigere ved at styrke båndet mellem mennesker og dyr og sikre, at mennesker i hele verden har et rigeligt og prisbilligt udbud af sikre fødevarer.
 

Integritet: Vi mener ganske enkelt, at vores produkter og ydelser skal gøre det, vi siger, de gør. Vores kunder skal kunne forstå vores vision og den værdi, Elancos produkter giver dem, en værdi, der bygger på konsekvente, dokumenterede resultater. Vi bestræber os på at blive en kilde til pålidelige løsninger for vores kunder og partnere. Vi udvikler hvert eneste Elanco produkt på en basis af sund videnskab, skrappe tests og grundig regeloverholdelse for at sikre, at det er sikkert for mennesker, dyr og miljøet. Hos Elanco bestræber vi os på at opbygge integritet i vores lokalsamfund og i vores verden. Dette omfatter frivillig tjeneste 5.000 dage hvert år til bekæmpelse af sult, deltagelse i Heifer Internationalprojekter, der har til formål at udrydde sult, og til støtte af Good Samaritanprojektet for at styrke båndet mellem mennesker og kæledyr.
 

Topkvalitet: Siden 1950’erne har Elanco baseret sit ry på solid videnskab og disciplineret forskning. I dag opretholder vi standarden for solid videnskab i vores fortsatte søgen efter sikre teknologier og innovative processer, som kan forbedre dyresundhed, fødevareproduktion og fødevaresikkerhed.
 

Dette er nogle af vores værdier. Hvis du deler dem, så overvej at søge ansættelse hos os. Vi tror, at du vil opleve en sjælden og dyb tilfredsstillelse, når dit arbejde stemmer overens med dine værdier.