Hos Elanco bliver det liv, du beriger mest, måske dit eget

Hvorfor Elanco? Fordi du gerne vil bidrage til at opdage eller implementere banebrydende metoder, til at klare udfordringer inden for dyresundhed og fødevareproduktion. Du kommer til at arbejde i et miljø med fokus på samarbejde, hvor der stilles store forventninger, og hvor ledere skabes til at imødekomme dem. Du vil forstå vigtigheden af dit arbejde og skabe personlige forbindelser til de mennesker, det påvirker.

Med kontorer i over 40 lande vil du opleve en verden af forskellige kulturer, miljøer og talenter, og du vil få let ved at finde en god balance mellem arbejde og fritid.

Du bliver engageret i det arbejde, du udfører. Elanco får konstant en høj score i undersøgelser af medarbejdernes engagement. For eksempel siger 95% af Elancos medarbejdere, at de forstår vigtigheden af deres bidrag til opnåelse af virksomhedens mål. Næsten lige så mange (94%) siger, at de klart anerkender virksomhedens vision og værdier. Og 87% rapporterer, at deres arbejde giver dem en følelse af personlig præstation.

Ved at forstå værdien af det arbejde du udfører, vil du bringe dig selv og menneskene omkring dig fremad, efterhånden som du klarer globale fødevareudfordringer. Du vil blive mindet om dit arbejde, hver gang du ser nogen gå tur med en hund, eller hver gang folk samles med familie og venner for at fejre en begivenhed med mad.